Carnival Guide με την «υπογραφή» της Emphasis

Καρναβάλι emphasis

H Emphasis Διαφημιστική αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας αξιοποιεί κάθε δυνατότητα για την προώθηση πολιτιστικών κι άλλων θεσμών που προβάλουν την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Ανάμεσα σ’ αυτούς και το Πατρινό Καρναβάλι, το οποίο αποτελεί έναν από τους βασικούς «πυλώνες» ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας και ανάδειξης του πλούσιου καλλιτεχνικού δυναμικού.
Η Emphasis Διαφημιστική εδώ και αρκετά χρόνια εκδίδει τον έντυπο Carnival Guide, ο οποίος κι εφέτος για τρίτη συνεχή χρονιά είναι διαθέσιμος και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.carnivalguide.gr
To Carnival Guide, είναι ο πρώτος και πιο ενημερωμένος χάρτης του Πατρινού Καρναβαλιού που εκδίδεται ανελλιπώς από το 1985 και έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη, τόσο των επιχειρήσεων, όσο και των επισκεπτών τώρα και στο διαδίκτυο.
Μία πλήρης ιστοσελίδα με χρήσιμες πληροφορίες για όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο επισκέπτης.
Συγκεκριμένα, παρέχει ενημέρωση για όλες τις εκδηλώσεις, το καθημερινό πρόγραμμα και όλα τα must σημεία στα οποία ο καρναβαλικός πυρετός ανεβαίνει στα ύψη, παρουσιάζοντας τους πιο hot καρναβαλικoύς προορισμούς για διασκέδαση, ποτό, φαγητό και έξυπνες αγορές, αλλά και όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι επισκέπτες για να κάνουν την καρναβαλική ζωή τους πιο εύκολη.