Megaloe Aloe Vera

Ένα σύγχρονο δυναμικό προϊόν χάρη στη φρεσκάδα και στην υψηλή του ποιότητα, την 100% φυσική aloe vera παράγει και προωθεί στην τοπική αγορά η ΜEGALOE.

Στο εξειδικευμένο εργαστήριο της MEGALOE φθάνουν καθημερινά φρεσκοκομμένα φύλλα αλόης (Barbadensis Miller) που πληρούν συγκεκριμένες ποιοτικές προδιαγραφές, τα οποία επιλέγονται ένα προς ένα από πιστοποιημένους βιοκαλλιεργητές. Σκοπός είναι ο έλεγχος του προϊόντος από το χωράφι μέχρι την παράδοση.

Στο εργαστήριο της MEGALOΕ στο οποίο σε όλες τις φάσεις παραγωγής και επεξεργασίας του φυτού εφαρμόζονται οι κανόνες ΙSO 22.000-2005, τα φύλλα κόβονται με προσοχή και με χειροποίητο τρόπο -χωρίς τεχνική παρέμβαση- εξάγεται η γέλη διασφαλίζοντας έτσι το υψηλό επίπεδο ποιότητας του τελικού παραγόμενου προϊόντος, αλλά και τη διατήρηση όλων των φυσικών ευεργετικών συστατικών της αλόης.

Η εξαγώγιμη γέλη χωρίς καμία θερμική ή οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία, φιλτράρισμα, πρόσμιξη ή ομογενοποίηση προσφέρεται αυθεντική, φυσική και αυτούσια όπως βρίσκεται μέσα στα φύλλα του φυτού διατηρώντας έτσι όλα τα ωφέλιμα συστατικά της.

Έτσι παράγεται ένα προϊόν 100% φρέσκο και αληθινό, ανυπέρβλητης διατροφικής αξίας, κάνοντας ξεχωριστή την εμπειρία κατανάλωσής του.

Γι’ αυτό και το προϊόν έχει διάρκεια ζωής λίγων ημερών, αφού είναι απόλυτα φυσικό χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

Η Emphasis Διαφημιστική ανέλαβε την ανάδειξη και προώθηση του προϊόντος αλλά και της επιχείρησης, μέσω ενός ολοκληρωμένου επικοινωνιακού project που περιελάμβανε τη δημιουργία του λογότυπου, την επιλογή και καθιέρωση της ενδεδειγμένης συσκευασίας, τον δυναμικό σχεδιασμό της ιστοσελίδας www.megaloe.gr καθώς και την επικοινωνία του δικτύου πώλησης, το οποίο παρακολουθείται και διευρύνεται ανάλογα με τις καταναλωτικές ανάγκες.