31/01/2019
Branding & Design

Γάλα Καλαβρύτων

Γάλα Καλαβρύτων

Τη δική του θέση στην αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων έχει εδραιώσει χάρη στην ασυναγώνιστη ποιότητά του και στη φρεσκάδα του, το Γάλα Καλαβρύτων, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά από όλα τα σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».

Ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων που αποτελεί πρότυπο πανελλαδικά, εμπιστεύτηκε την Emphasis Διαφημιστική σε όλα τα στάδια προώθησης του προϊόντος, από τη δημιουργία του λογότυπου (branding) που σηματοδοτεί την παρουσία του γάλακτος Καλαβρύτων στην αγορά, το packaging βάσει των διεθνών στάνταρς και των κανόνων συσκευασίας μέχρι το σχεδιασμό όλου του υλικού επικοινωνίας και προώθησης.

Παράλληλα, η Emphasis Διαφημιστική ανέλαβε και τον σχεδιασμό και κατασκευή ειδικών stands για την πώληση του Γάλακτος Καλαβρύτων στα σημεία πώλησης, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την αξία του προϊόντος.

Το Γάλα Καλαβρύτων ξεχωρίζει για τα θρεπτικά του συστατικά. Είναι γάλα διάρκειας 7 ημερών, 100% ομογενοποιημένο, παστεριωμένο, που διατηρείται στο ψυγείο με αναλλοίωτες όλες τις θρεπτικές του αξίες.

Η Εmphasis Διαφημιστική έκανε το packaging τόσο για το πλήρες γάλα, όσο και για το ελαφρύ με 1,5% λιπαρά, παρουσιάζοντας μέσω του branding την εμφανή διαφορά για τη διευκόλυνση των καταναλωτών.