ParkNet, Σύγχρονο και Αποτελεσματικό Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης

Parknet Banner

H Emphasis Διαφημιστική στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της για την υποστήριξη πρωτοποριακών projects και καινοτόμων εφαρμογών κοινής ωφέλειας συμμετείχε στην ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης ParkNet το οποίο ήδη έχει τεθεί σε λειτουργία σε μεγάλους Δήμους με αξιόλογα αποτελέσματα.
Το ParkNet παρέχει τη δυνατότητα online διασύνδεσης λειτουργιών – υπηρεσιών – ελέγχου – πληροφόρησης κοινού, διασφαλίζοντας αμεσότητα στη διαχείριση της παρόδιας στάθμευσης με πολ- λαπλά οφέλη τόσο για τους χρήστες, όσο και για τους ΟΤΑ.
Το σύστημα Διαχείρισης και πληρωμών ελεγχόμενης στάθμευσης έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με γνώμονα την ευελιξία και την ευκολία χρήσης των οδηγών, των διαχειριστών, της Δημοτικής Αστυνομίας και εν γένει όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου.
Αναλυτικά το ΣΕΣ της ParkNet παρέχει:
• Δυνατότητα πληρωμής τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρηση με πολλαπλούς τρόπους και μέσα
• Tη χρήση του συστήματος και από μη εγγεγραμμένους (περιστασιακούς / διερχόμενους) χρήστες/οδηγούς
• Χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και πάνω του έχουν στηθεί διάφορες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση του οδηγού.
• Όλα τα επιχειρησιακά στάδια της πλατφόρμας είναι δοκιμασμένα σε πραγματικές συνθήκες μεγάλων πελατών και εγγυώνται την απόλυτη διαφάνεια και καθαρότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες από όλους τους εμπλεκόμενους
• Εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργάτες της ParkNet παρέχουν εκτός από τις υπηρεσίες συντήρησης και άμεση πληροφόρηση και τεχνική υποστήριξη.
Η Εmphasis Διαφημιστική ανέλαβε τη δημιουργία της πλήρους ταυτότητας του ParkNet (προφίλ, φιλοσοφία, εφαρμογή, οφέλη, κ.α.), το branding με ένα αναγνωρίσιμο σήμερα και λογότυπο, το σχεδιασμό του υλικού επικοινωνίας, τον φάκελο παρουσίασης του στους ενδιαφερόμενους, την επικοινωνία end to end για τα οφέλη και τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής, τον σχεδιασμό των ενημερωτικών tags για την πληροφόρηση των πολιτών, καθώς και το σχεδιασμό του website με σκοπό να υπάρχει άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες από τους δημότες για τον τρόπο χρήσης, πληρωμής και λειτουργίας του ParkNet.