20/11/2019
Νέα

Η Πάτρα απέκτησε Nespresso Pop-Up Boutique

Nespresso - Emphasis

Την παρουσία της στην Πάτρα εγκαινίασε η Nespresso στο πλαίσιο επέκτασης του δικτύου καταστημάτων της, με την πρώτη Nespresso Pop-Up Boutique, στην οδό Μαιζώνος 54-56.
Στην εκδήλωση των εγκαινίων, το παρών έδωσαν εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, του επιχειρηματικού κόσμου και των τοπικών μέσων ενημέρωσης.
Παρών εκ μέρους της Emphasis Διαφημιστική και ο Κώστας Καραγιάννης, καθώς η εταιρεία είχε συμμετοχή στη διοργάνωση των events που έγιναν για το opening της Nespresso Pop-Up Boutique.
Στον μοναδικά σχεδιασμένο χώρο της νέας Boutique, οι λάτρεις του καφέ της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία καφέ Nespresso και την άριστη εξυπηρέτηση από την εξειδικευμένη ομάδα των Coffee Specialists, οι οποίοι θα τους καθοδηγούν στην επιλογή των ποικιλιών που ταιριάζουν στις γευστικές τους προτιμήσεις.
Η νέα Nespresso Pop-Up Boutique έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το νέο Boutique concept της εταιρείας παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, η διακόσμηση του καταστήματος έχει αναφορές και αντλεί έμπνευση από τις καλλιέργειες καφέ της εταιρείας, ενώ τα έπιπλα έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλωμένες κάψουλες αλουμινίου και χρησιμοποιημένο καφέ Nespresso.
Μετά από επτά καταστήματα στην Αθήνα και δύο στη Θεσσαλονίκη, η παρουσία της Nespresso στην Πάτρα σηματοδοτεί τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας με παρουσία σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.