Συνεργασία με την «ΤRIAN»

Emphasis - Trian

Η Εmphasis Διαφημιστική έχοντας εδραιώσει τη συνεργασία της με γνωστές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό ανέλαβε το μάρκετινγκ και την επικοινωνία της εταιρείας “TRIAN”.
Η εταιρεία N.X. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ιδρύθηκε το 1970.
Εδώ και 50 χρόνια διαγράφει μία δυναμική και συνεχώς ανοδική πορεία στην ελληνική αγορά στον τομέα της κατασκευής και διανομής οφθαλμολογικών φακών οράσεως και ηλίου.
Από το 1991 τη διαχείριση της εταιρείας έχει αναλάβει ο Χρήστος Τριανταφύλλου, ο οποίος το 1996, με την ίδρυση της εταιρείας “ΤΟΚΑΙ” στο Βέλγιο, απέκτησε την αποκλειστική αντιπροσωπεία της για την Ελλάδα.
Σήμερα, η εταιρεία “TRIAN” διαθέτει μία σύγχρονη ιδιόκτητη μονάδα με εξειδικευμένο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό, παρέ- χοντας καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας, απόδοσης και αντοχής, αυστηρώς ελεγμένα που ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες της αγοράς και τις απαιτήσεις των καταναλωτών.
Η εταιρεία “TRIAN” διανέμει και επεξεργάζεται οφθαλμολογικούς φακούς δύο σειρών: ΤΟΚΑΙ, με κύριο χαρακτηριστικό την ασυναγώνιστη ποιότητα
TRIAN, με κύριο χαρακτηριστικό την αξιοπιστία σε προσιτή τιμή
Η Εmphasis Διαφημιστική διαμόρφωσε την εταιρική ταυτότητα της “TRIAN” σχεδιάζοντας το λογότυπο, το έντυπο υλικό επικοινωνίας, καθώς και τον κατάλογο για την προώθηση των προϊόντων της σε επαγγελματίες του χώρου.